top of page

Testimonis de la teràpia familiar:

"Vam arribar a vosaltres en un moment de la nostra vida en el qual ens trobàvem encallats. Vosaltres ens vau facilitar les eines per a poder tirar endavant i deixar fluir els nostres sentiments i emocions. 

El procés no va ser fàcil, però vosaltres ens vau oferir un espai on poder-nos comunicar i aprendre a expressar els nostres sentiments i ens vau guiar a fer-ho possible.

Vam entendre que a la vida no tot són fets i que les coses no se sobreentenen, s'han de dir, encara que al principi ens costi.

La veritat és que hem seguit aplicant el que ens vau ensenyar en el nostre dia a dia i ens ha facilitat molt la comprensió entre nosaltres.

Des de que vam venir amb vosaltres, que afrontem els problemes d'una altra manera i no els donem més voltes del que és necessari.

Encara no fa una setmana ho parlàvem amb en Pere i dèiem que bé que ens va anar a tots tres venir amb vosaltres.

N'estem molt contents i si mai ens tornem a "encallar" tornaríem a venir amb vosaltres sens dubte".

Montse, Pere i Roger

 

Testimonis de la teràpia individual:

"Vaig decidir començar aquest proces de creixement perquè després de passar un època dolenta en la meva vida,  tornava a ser jo, estava bé i contenta, les coses m'anaven bé i precisament des d'ahi volia treballar, sentia la necessitat de mirar-me per dins i veure que havia passat, on era i com estava.
Ha estat un procés de gairebé un any, diria que bonic, on m'he sentit molt acompanyada, respectada i fins i tot estimada.
Ha estat una descoberta, un viatge al meu mòn interior, vaig entrar amb moltes coses barrejades, algunes ... poc treballades, coses que no volia veure, amb esquemes mentals i creences atrotinats i ara sento que tinc el mateix però més ordenat, més conscient, viatjo amb una motxilla més ben preparada, amb eines,  he iluminat coses que ara veig i accepto. Sobretot .... Amb més confinça.
He regat una llavor que ara creix i em dona força interior.
Tot un repte, però molt engrescador.
Ara torno a caminar sola però sento que tinc un espai meu de confinaça on anar quan faci falta i on  em sento benvinguda.
Molt agraïda del tot el compartit."

Anna

 

 

bottom of page